MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 09. 12. 2015.

Edukacija "Strateško planiranje"

Edukacija u sklopu projekta SOS-NETEdukacija u sklopu projekta SOS-NETU utorak i srijedu, 8 i 9. XII. 2015. godine, s početkom u 9 sati, u osječkom Zoo Hotelu održana je edukacija "Strateško planiranje". Edukacija je bila namijenjena organizacijama civilnog društva koje se bave pružanjem neke od socijalnih usluga, a sastavni je dio projekta SOS-NET.

Učesnici strateškog planiranjeUčesnici strateškog planiranjeTaj projekt provodi belišćanska Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono" s partnerima: Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama "Jaglac" iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije (UPIT) iz Osijeka i Udruženjem "Baranja" iz Luga.

Kako je i "Oaza" članica sad već formalne mreže SOS-NET, njezina projekt-koordinatorica Vesna Nedić prisustvovala je edukaciji i aktivno učestvovala u stvaranju strateškog plana za tu mrežu pružatelja socijalnih usluga. Edukaciju je držala Sonja Vuković, predsjednica osječke Udruge za kreativan razvoj Slap.

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok