MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 12. 2015.

Radionica za pripremu projekata za natječaj ESF-a

Učesnici radionice u Hotelu SilverUčesnici radionice u Hotelu Silver(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak i petak, 3-4. XII. 2015. godine, s početkom u 9 sati, u osječkom Hotelu Silver održana je radionica pod nazivom "Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava". Radionica je održana u sklopu projekta "Priprema projekata i podrška ESF-korisnicima", kojega provodi "WYG International", a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava.

Radionicu je držala nezavisna konzultantica iz području EU-programa i razvoja ljudskih potencijala Valerija Golubić Woudstra, koju je angažirao "WYG International", a ispred "Oaze" na radionici je bila projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Na radionici su polaznici mogli usvojiti praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda (ESF) u sklopu novog programskog razdoblja 2014-2020.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok