MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 12. 2015.

Održan okrugli stol u Osijeku

Učesnici okruglog stolaUčesnici okruglog stola(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 1. XII. 2015. godine, s početkom u 13:30 sati, u prostorijama Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek održan je okrugli stol na temu "Suradnja dionika u sektoru socijalnih usluga u organiziranju i pružanju socijalnih usluga u zajednici". Moderatorica okruglog stola bila je Jasna Petrović, a iz Baranje prisutni su bili "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić te ispred Grada Belog Manastira zamjenik gradonačelnika Zoran Kranjčec.

Okrugli stol je, u okviru projekta SOS-NET, organizirala Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono" iz Belišća s partnerima: udrugom Jaglac iz Orahovice, udrugom UPIT iz Osijeka i Udruženjem Baranja iz Luga. Svrha okruglog stola bila je okupljanje dionika u sektoru socijalnih usluga s područja Osječko-baranjske županije radi poticanja kontinuirane komunikacije i suradnje u procesu planiranja, organiziranja i pružanja socijalnih usluga.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok