MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 10. 2015.

CKD-ova radionica "Kampanja"

Radionica iz projekta 'Mjesto za sve'Radionica iz projekta 'Mjesto za sve'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Nakon uspješno održane tri radionice projekta "Mjesto za sve" na temu EU-fondova, izrade web-stranice te suradnje s volonterima, Centar za kulturne djelatnosti (CKD), uz partnera na projektu udrugu Urban fest Osijek (UFO), održao je radionicu pod imenom "Kampanja". Uime Mirovne grupe Oaza na radionici je sudjelovao Neno Radić, a radionica je održana u petak, 16. X. 2015. godine, od 9:30 do 16:00 sati, u osječkom Coworkingu (zgrada Poduzetničkog inkubatora BIOS), u Ulici J. J. Strossmayera 341.

Predavači na radionicu bili su redatelj Zvonimir Rumbold te Anita Juka, producentica filma "Ti mene nosiš", koji je ovogodišnji crnogorski predstavnik za filmsku nagradu"Oscar".

Sudionici radionice "Kampanja" (najviše po dva predstavnika iz svake udruge) usvojili su i / ili unaprijedili svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih medijskih kampanja, koje će pridonijeti boljoj i većoj vidljivosti udruge te jačanju kapaciteta udruge.

Na radionici su obrađene sljedeće teme: što je medijska kampanja, koje su ciljne skupine, koje medije koristimo u promociji i što je gerila-marketing, a sudionici su i vidjeli primjere dobre prakse kroz tzv. "no-budget filmove" (filmove bez proračuna). Na kraju su sudionici podijeljeni u četiri radne grupe, od kojih je svaka imala zadatak da osmisli i prezentira svoju kampanju pod kritičkim osvrtom voditeljā radionice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok