MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 07. 2015.

Završetak edukacije "Upravljanje projektnim ciklusom"

Sanelin tim i projekt 'Upoznaj moj svijet'Sanelin tim i projekt 'Upoznaj moj svijet'U srijedu, 8. VII. 2015. godine, s početkom u 15 sati, u Pučkom otvorenom učilištu (POU) Obris Požega, podružnica Osijek, održan je završni ispit iz edukacije "Upravljanje projektnim ciklusom". Ispit je imao oblik izlaganja projekta. Time su polaznici edukacije trebali pokazati ono što su naučili i predstaviti svoj timski izrađen projekt. Prije završnog ispita svi polaznici morali su pristupiti ispitu iz zaštite na radu i odslušati predavanja kako bi ostvarili zakonske uvjete za pristupanje ispitu.

Među polaznicima bila je i "Oazina" zaposlenica Sanela Stanojević, koja je sa svojim timom u sastavu Gabrijela Antolović, Dragana Lisjak, Tamara Marodi i Sonja Nedić radila na projektu "Upoznaj moj svijet", koji je namijenjen djeci s potrebama iz autističnog spektra. U komisiji su bili Jadranka Krmpotić, ravnateljica učilišta Obris i Sonja Vuković, predsjednica Udruge za kreativni razvoj Slap i redovni predavač na tom učilištu.

Sve sudionice edukacijeSve sudionice edukacijeZavršnom ispitu pristupilo je 14 polaznika i svi su ostvarili uspjeh te će dobiti javnu ispravu o uspješnom završetku edukacije. Polaznici su stekli nove kompetencije, ali i naučili svladati muke pri pisanju projekata. Nema sumnje da se njihov trud isplatio jer su stekli nova znanja, koja će ih ohrabriti u pisanju uspješnih projekata. Na taj će način pridonijeti pomicanju društvenih granica na bolje.

Edukacija se održavala u sklopu Neformalne mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NET, čije je član i Mirovna grupa Oaza.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok