MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 07. 2015.

Novi izgled Jagodnjaka

Nova javna rasvjeta u JagodnjakuNova javna rasvjeta u Jagodnjaku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Krajem šestog mjeseca 2015. godine u Jagodnjaku je završena je nova, štedljiva, ekološka javna rasvjeta. Projekt je realiziran uz 80-postotno sufinanciranja Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a ostatak od 20 posto financira je Općina Jagodnjak. Ukupno je postavljeno 290 svjetiljki na betonskim stupovima i deset kandelabera.

Projekt za izmjenu niskonaponske mreže i javne rasvjete izradio je HEP, nadzor radova obavila je osječka tvrtka "Presa d.o.o.", a izvođač radova bilo je jagodnjačko Komunalno-trgovačko društvo (KTD) "Gmajna". Izmjenu niskonaponske mreže (što je bila prva faza tog projekta) financirali su HEP (70 %) i Općina Jagodnjak (30 %). Jagodnjačani tvrde da je s novom javnom rasvjetom njihovo selo noću dobilo pomalo – varoški izgled.

(Izvor: ovdje; foto: Ljubomir Damjanović)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok