MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 06. 2015.

Priče iz "Oazinog" internet-kluba (VI/2015)

Druženje sa štićenicima Doma za starijeDruženje sa štićenicima Doma za starijeU "Oazinom" internet-klubu može se vidjeti svakakvog svijeta: od malih, preko srednjih do velikih osoba. U posljednje vrijeme češći gosti toga kluba bila su dva dječaka, bolje reći sad već mladića, koji su posebno pristojni i u klubu i na ulici kad sretnu "Oazino" osoblje. Jedan od njih je krupniji, nazovimo ga Perica, a drugi sitnije građe, neka bude Stevica. Pa, kad su već tako dobri, "Oazine" aktivistice pozvale su ih da učestvuju u volonterskoj akciji koja se sastojala od posjeta belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe i druženja s njegovim štićenicima.

Tom prilikom "Oazini" volonteri u većem su se broju okupili pred ulazom u Dom te su se prebrojali, želeći ući skupa, a ne "ko rakova djeca". Perica prisutan, ali Stevice – nigdje! Sa svima ostalima Perica je taj dan bio veoma aktivan i učestvovao u igranju društvenih igara sa štićenicima Doma te na kraju bio i pohvaljen. Sljedećeg dana "Oazina" aktivistica pita Stevicu gdje se on jučer djenuo, a on se počeo opravdavati da je bio ovdje pa bio ondje. Ali, našla se neka "ptičica" da potakne sumnju u njegovo pravdanje, otkrivajući da se njoj čini da je Stevica u stvari – zaspao! Pa dobro, iskazat će se i Stevica, ali nekom drugom prilikom…

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok