MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 05. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (IV/2015)

Vjerne 'Oazine' kreativkeVjerne 'Oazine' kreativkeU četvrtom mjesecu 2015. godine održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom. One se održavaju u Društvenom centru od 18-20 sati, a vodi ih Ana Jeličić. Korisnice su gotovo iste kao i prethodnih mjeseci pa možemo reći da je to vjerna "Oazina" ekipa, koja se sastaje dva puta tjedno i u dobrom raspoloženju provodi dva sata.

Zanimljivost proteklog mjeseca bila je u tome da su korisnice, pored kreativnog rada, dosta vremena provele i u slavlju što uskrsnih blagdana, što rođendana. No i pored svega toga "Oazine" kreativke imat će što za pokazati jer su se i ovoga puta izrađivale maštovite ogrlice od fimo-mase, perli i trakica, kao i profinjeno oslikane vaze, koje će biti lijep ukras na nečijoj polici ili stoliću.

I tako, iz druženja u druženje, nastaju prekrasni unikatni suveniri, koji se rado poklanjaju ili prodaju na "Oazinim" prepoznatljivim štandovima mnogobrojnih sajmova, odakle pak stižu u razne krajeve svijeta.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok