MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 16. 03. 2015.

Poslodavci, uključite se u ovu anketu

Udruga RODAUdruga RODAUdruga RODA – Roditelji u akciji, u partnerskoj suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i pravobraniteljicom za ravnopravnost spolova, a u okviru projekta "Budi Tata – iskoristi pravo na roditeljski dopust", provodi anketu o očevima na roditeljskom dopustu. Želja je kroz ovaj projekt aktivnije uključiti poslodavce u unapređenje stanja prava zaposlenih očeva na korištenje roditeljskog dopusta.

Iako i otac i majka imaju važnu ulogu u životu djeteta, očevi se rijetko odlučuju na korištenje roditeljskog dopusta. Jedan od razloga nekorištenja prava na dopust je i strah od nerazumijevanja poslodavca. Anketom namijenjenom poslodavcima želi se ispitati njihove stavove i informiranost o ovoj temi i time doprinijeti boljem razumijevanju između očeva i poslodavaca.

Anketa je anonimna, a rezultati će se koristiti u svrhu promicanja uloge poslodavaca u ostvarivanju prava očeva na roditeljski dopust, što doprinosi postizanju veće ravnopravnosti spolova.

Projekt financira Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjima Vlade Republike Hrvatske.

Ovdje je link na anketu: ANKETA.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok