MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 02. 2015.

Izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 17. II. 2015. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza, kojoj je prisustvovalo 25 od 29 članova. Kao gosti na skupštini su bili predsjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Jadranka Sabljak, voditeljica Ureda LAG-a Baranja Lidija Dabić i voditeljica belomanastirske ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Nada Šinko.

Nakon usvajanja godišnjeg narativnog i financijskog izvještaja za 2014. i usvajanja Financijskog plana za 2015. godinu, razriješeni su funkcija direktorica i predsjednik Mirovne grupe Oaza te članice Upravnog odbora.

Potom je uslijedio izbor novih tijela upravljanja. Za predsjednicu Skupštine Mirovne grupe Oaza izabrana je Jasna Petrović iz Kneževih Vinograda, zaposlena u Udruženju "Baranja" iz Luga, a za direktoricu Mirovne grupe Oaza ponovno je izabrana Vesna Nedić. Predsjednica Skupštine ujedno je i predsjedavajuća Upravnog odbora, a za još četiri članice UO izabrane su Ljubica Buha, Gordana Čiča, dr. med. Miroslava Kralj i Sofija Petrović.

Na koncu sjednice, dosadašnji predsjednik Milenko Stanić zahvalio se članicama Upravnog odbora i "Oazinim" zaposlenicima na radu u prethodnom razdoblju i poželio novoj predsjednici uspješan rad u sljedeće dvije godine. Nakon kraće rasprave, izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza završila je s radom. Uslijedila je zakuska i druženje članova "Oaze" i gostiju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok