MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 01. 2015.

"Oazin" tečaj njemačkog jezika

Uče njemački da bi mogli raditi u inozemstvuUče njemački da bi mogli raditi u inozemstvuNakon stanke za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika, u prvom mjesecu 2015. godine nastavljen je "Oazin" tečaj njemačkog jezika u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru. Polaznici su odslušali preostalih tridesetak nastavnih sati i korak po korak stigli do kraja. Preostaje im još završni ispit, na kome će pokazati ono što su naučili na tečaju. Želimo im puno sreće!

Predavačica Irena Vukas iz Vardarca kaže da su, prema njezinim saznanjima, polaznici zadovoljni tečajem. Njihove reakcije su pozitivne i mnogi od njih rado bi pohađali drugi podstupanj početničkog (A1) stupnja. Veći dio polaznika namjerava u sezoni raditi u Njemačkoj ili Austriji, i to već od ožujka ili travnja 2015. godine. Zato će im osnovno poznavanje njemačkog jezika biti od velike koristi.

Ima i onih koji ne pohađaju tečaj iz profesionalnih razloga, već jednostavno zato da bi korisno proveli svoje slobodno vrijeme i "oštrili svoj um". Carpe diem, kaže jedna latinska izreka. "Iskoristi dan!" S obzirom na povoljnu cijenu tečaja, to je zasigurno kvalitetno iskorišteno slobodno vrijeme!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok