MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 01. 2015.

Sastanak projektnog tima u Centru za mir

Božić-Krstanović, Čabarkapa i NedićBožić-Krstanović, Čabarkapa i NedićU petak, 16. I. 2015. godine, s početkom u 14 sati, u osječkom Centru za mir, nenasilje i ljudska prava održan je treći po redu sastanak projektnog tima "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Sastanku su prisustvovali Ljiljana Božić-Krstanović i Angel Čabarkapa iz Centra te Vesna Nedić iz "Oaze".

Na sastanku je, između ostaloga, bilo riječi o pružanju besplatne primarne pravne pomoći te o besplatnom savjetovanju starijih osoba u svrhu sprečavanja zloupotrebe ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju. O takvom savjetovanju bit će organizirane javne tribine u Osijeku, Dardi i Belom Manastiru.

Besplatna primarna pravna pomoć mogla se u 2014. godini dobiti na tri lokacije:

  • Centar za mirOsijek, Trg A. Šenoe 1, svakog radnog dana,
  • Mirovna grupa Oaza, Beli Manastir, J. Antala 3, svake srijede od 9,00 – 12,00 sati,
  • Crveni križ Darda, Sv. I. Krstitelja 116 a, svake srijede od 12,00 – 14,00 sati.

Takav raspored ostaje i u 2015. godini, jedino se u Belom Manastiru i Dardi pomoć neće pružati svake nego svake DRUGE srijede.

Pročitano 1178 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok