MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 01. 2015.

Predstavljanje "Oazinog" projekta u OŠ Bilje

Učitelji(ce) Osnovne škole BiljeUčitelji(ce) Osnovne škole BiljeU petak, 16. I. 2015. godine, s početkom u 12 sati i 15 minuta, u Osnovnoj školi Bilje održan je sastanak pedagoga Vladimira Bjelobrka, ravnateljice Vlatke Hmelik i devet učitelja i učiteljica s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić i "Oazinom" vanjskom suradnicom, također učiteljicom, Sofijom Petrović.

Cilj sastanka bio je predstavljanje projekta "Budi i ti za NEnasilje", kojega "Oaza" provodi u partnerstvu s Gradom Beli Manastir i Osnovnom školom Bilje. Projekt financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a cilj mu je zajedničkim djelovanjem udruge, škole i lokalne samouprave uspješno djelovati na sprečavanju nasilja među baranjskim učenicima. Projekt će se provoditi do kraja kolovoza 2015. godine.

S projektom te njegovim ciljevima i aktivnostima prisutne je upoznala Vesna Nedić, a s radionicama koje će se provoditi u školi Sofija Petrović. Prvo će se organizirati edukacija učitelja i učiteljica da bi oni kasnije mogli držati radionice s učenicima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok