MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 05. 12. 2014.

Promocija knjige "Bolman je bio Bolman" u Osijeku

Vokalna solistica Nikolina Nešić iz Bijelog BrdaVokalna solistica Nikolina Nešić iz Bijelog Brda(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 5. XII. 2014. godine, u prostorijama Pododbora Osijek SKD-a "Prosvjeta", održana je promocija monografske knjige "Bolman je bio Bolman" (758 str.) Jovana M. Nedića, Vidoje Bijelića i Jovana S. Nedića. Knjiga je izdana početkom 2013. godine, a nakon Bolmana, Belog Manastira i Mohača, promovirana je i u Osijeku.

U promociji su, uz autore, učestvovali Jovan Vilić iz Bolmana kao voditelj, Nikolina Nešić iz Bijelog Brda kao vokalna solistica, Željko Nedić iz Bolmana kao pripovjedač bolmanskim dijalektom i liječnik Milorad Mišković iz Osijeka kao poznavalac vezā između Bolmana i Osijeka i jedan od prvih čitalaca knjige.

Kao i na prethodnim promocijama, autori su istaknuli da svojom knjigom ne daju da se Bolman zaboravi, posebno ono vrijeme kad je on "stvarno bio Bolman", jedno od najvećih mjesta u Budimskoj eparhiji prema broju pravoslavnih vjernika.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok