MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 10. 11. 2014.

U šetnji Briselom

Marina, Vesna i Dijana u Briselu (Tanja iza fotoaparata)Marina, Vesna i Dijana u Briselu (Tanja iza fotoaparata)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Od 4. do 6. XI. 2014. godine na studijskom putovanju u Briselu bile su Marina Mišanović iz osječkog OGI-ja, Tanja Vidović iz udruge "Zlatna dob" Stari Jankovci, Dijana Rac iz slavonskobrodske Udruge za unaprjeđenje duševnog zdravlja "Vrapčići" i Vesna Nedić iz Mirovne grupe Oaza. One su bile hrvatski dio delegacije sastavljene od 22-oje aktivista i aktivistica iz bosanskih, crnogorskih, hrvatskih, kosovskih i srpskih nevladinih organizacija.

U Briselu su, pored ostaloga, na konferenciji u Europskom parlamentu prezentirali miniprojekte provedene pod okriljem velikog međudržavnog projekta opisanog ovdje. Put u Brisel trajao je samo tri dana, a boravak je bio ispunjen brojnim obavezama pa je kratke pauze i večernje sate trebalo iskoristiti za ubrzani obilazak grada i njegovih znamenitosti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok