MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 03. 2009.

Redovna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza

Sjednica Oazine Skupštine
Radno predsjedništvo

Redovna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza Beli Manastir održana je 24. III. 2009. u Društvenom centru u Belom Manastiru s početkom u 18 sati. Od ukupno 37 članova i članica "Oaze", sjednici je prisustvovao 31 član pa je postignut kvorum.

Sjednicu Skupštine otvorila je i prisutne članove pozdravila predsjednica Jelena Opačić-Matijević te predložila radno predsjedništvo u koje su izabrani Ana Jeličić, Dubravka Simendić i Stela Fabijan. Radno predsjedništvo nastavilo je voditi sjednicu. Za zapisničarku je izabrana Ana Jeličić, a za ovjeriteljice zapisnika Sandra Kušenić i Snježana Stojanović.

Predsjedavajuća radnog predsjedništva Dubravka Simendić iznijela je Skupštini predloženi dnevni red, koji je jednoglasno prihvaćen:
1. Narativni izvještaj o radu "Oaze" za 2008. godinu;
2. Financijski izvještaj za 2008. godinu;
3. Donošenje novog Statuta;
4. Izbor organa uprave (predsjednika / predsjednice, Nadzornog i Upravnog odbora).

1) Narativni izvještaj o radu "Oaze" u 2008. godini iznijela je, uz videoprezentaciju, projekt-koordinatorica Vesna Nedić. Izvještaj je obuhvatio edukativne, socijalne, kreativno-ekološke i volonterske programe te organizacijski razvoj "Oaze". Spomenuti su svi "Oazini" donatori i partneri te 15 dobivenih projekata, kao i primjena sustava osiguranja kvalitete za neprofitne organizacije (SOKNO), "Oazina" knjižnica, seminari i izložbe te sastanci i radionice na kojima su bile članice "Oaze". Naglašena je i sve bolja suradnja "Oaze" s medijima te praćenje svih "Oazinih" aktivnosti na "Oazinoj" web-stranici, kao i promicanje volonterstva.

Sjednica oazine Skupštine
Članice i članovi Oaze

2) Projekt-koordinatorica je članovima / članicama iznijela i Financijski izvještaj za 2008. godinu sa svim prihodima i rashodima te grafičkim prikazima. Oba izvještaja Skupština je jednoglasno usvojila bez dopuna. Oba izvještaja mogu se pročitati na linkovima: Godišnji izvještaj za 2008. (pdf-format) i Financijski izvještaj za 2008. (pdf-format).

3) Dubravka Simendić, predsjedavajuća radnog predsjedništva, obrazložila je predložene izmjene Statuta Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, koji treba prilagoditi novim organizacijskim potrebama. Nakon toga Skupština je jednoglasno usvojila novi Statut.

4) Za novu predsjednicu s mandatom od 4 godine predložena je Vesna Nedić iz Belog Manastira. Drugih kandidata nije bilo te je Vesna Nedić jednoglasno izabrana za predsjednicu Mirovne grupe Oaza u narednom periodu.
U Upravni odbor predložene su i jednoglasno izabrane: Ana Jeličić, Stela Fabijan, inženjer poljoprivrede, Gordana Čiča, Jelena Opačić-Matijević, ekonomist, i Dubravka Simedić, diplomirani ekonomist, sve iz Belog Manastira.
Za članice Nadzornog odbora predložene su: Sandra Kušenić, diplomirani inženjer poljoprivrede, Miroslava Kralj, doktor medicine, i Biljana Bekić, diplomirani pravnik, sve iz Belog Manastira. Navedene kandidatkinje jednoglasno su izabrane u Nadzorni odbor Mirovne grupe Oaza za naredni period.

Sjednica je završena u 20,00 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok