MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 26. 10. 2014.

"Oazino" strateško planiranje

Na zajedničkom poslu: Upravni odbor i zaposleniciNa zajedničkom poslu: Upravni odbor i zaposlenici(Fotoalbum vidjeti ovdje)

Od petka do nedjelje, 24-26. X. 2014. godine, u Hotelu Termia u Bizovačkim toplicama, održano je strateško planiranje Mirovne grupe Oaza za vremenski period od 2015. do 2020. godine. Na tom događanju učestvovali su članovi "Oazinog" Upravnog odbora i "Oazini" zaposlenici: Milenko Stanić, Miroslava Kralj, Jasna Petrović – Vesna Nedić, Ana Jeličić, Stela Fabijan, Dubravka Simendić, Jelena Opačić-Matijević, Neno Radić i Jovan Nedić. Strateško planiranje provedeno je uz pomoć i pod vodstvom Sonje Vuković, predsjednice Udruge za kreativni razvoj "Slap" iz Osijeka, dugogodišnje aktivistice s hrvatske civilne scene.

Strateško planiranje provedeno je u sklopu programa samofinanciranja iz institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Nakon trodnevnog rada, u koji su se aktivno uključili svi učesnici, donesen je nacrt novog "Strateškog plana Mirovne grupe Oaza Beli Manastir 2015-2020", kojim su revidirane misija i vizija Mirovne grupe Oaza te programi djelovanja u sljedećem sedmogodišnjem razdoblju.

Pročitano 1426 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok