MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 21. 07. 2014.

Drugi dio treninga za pružatelje socijalnih usluga

Branislav Vorkapić, OGIBranislav Vorkapić, OGIU ponedjeljak, 21. VII. 2014. godine, u Hotelu Osijek za predstavnike organizacija civilnog društva, socijalnih ustanova i javnih institucija koje pružaju socijalne usluge bio je organiziran drugi dio trening "Efikasnije upravljanje – bolje usluge", koji je održan u sklopu projekta "Unapređenje pružanja socijalnih usluga u jugoistočnoj Europi kroz jačanje nacionalnih i regionalnih mreža organizacija civilnoga društva". O tom projektu opširnije smo pisali ovdje, ovdje i ovdje. Na treningu je bilo 20-ak učesnika iz različitih dijelova Hrvatske, a među njima i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Trening je bio usmjeren na predstavljanje vodiča za podnositelje prijava na natječaj podrške projektima organizacija civilnog društva (OCD) koje su pružatelji socijalnih usluga u jugoistočnoj Europi. Rok za podnošenje prijava na taj natječaj je 5. VIII. 2014. godine.Sudionici treningaSudionici treninga

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok