MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 06. 2014.

Radionica Lokalnog partnerstva za zapošljavanje OBŽ (III)

Rad u grupamaRad u grupamaU srijedu i četvrtak, 11. i 12. VI. 2014. godine, u poslovnom centru Oculus u Osijeku održana je radionica "Strateško planiranje". Radionicu je organizirao Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Osijek u sklopu projekta Partner-net. Predavačica je bila Andrea Vugrinović, direktorica tvrtke Superna d.o.o.

Na seminaru su iz Baranje bili: Ana Lazić (LAG Baranja), Zoran Kranjčec i Milica Milosavljević (Grad Beli Manastir), Vesna Nedić ("Oaza") i Jasna Petrović (Udruženje "Baranja").

Prvi dan bilo je govora o kontekstu strateškog planiranja, o lokalnom i regionalnom razvoju, o razlici između rasta i razvoja, o metodologiji strateškog planiranja razvoja, o razinama planiranja, o uključivanju bitnih dionika te o viziji i misiji – stvaranju slike o zajednici u budućnosti.

Drugi dan govorilo se o razumijevanju snaga i slabosti zajednice, o SWOT i PESTLE analizi, o postavljanju ciljeva i mjerenju ciljeva kroz SMART-indikatore… Da bi se lakše usvojili termini, radilo se u grupama sa zamišljenim prioritetima i mjerama jedne strategije.

Dosadašnje aktivnosti
Ova radionica bila je jedna od aktivnosti projekta koji za cilj ima izradu kvalitetnih strateških dokumenata vezanih uz razvoj ljudskih potencijala Osječko-baranjske županije (OBŽ). Ta radionica, kao i ostale aktivnosti, planirane su za članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Osječko-baranjske županije. Prva aktivnost, seminar o efikasnosti Lokalnog partnerstva za zapošljavanje, održan je 29. IV. 2014, a druga aktivnost, radionica "Izvori financiranja Lokalnog partnerstva za zapošljavanje", održana je 28. V. 2014.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok