MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 07. 06. 2014.

I "pčelice" otvorile svoja "vrata"

'Pčelice' na belomanastirskom Trgu slobode'Pčelice' na belomanastirskom Trgu slobode(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ako ste se u subotu, 7. VI. 2014. godine, zatekli na belomanastirskom Trgu slobode, ima ste prilike čuti veselo "zujanje" naših malih žutih "pčelica". Naime, toga dana se i Udruga roditelja i djece Pčelice priključila obilježavanju Dana otvorenih vrata udruga (DOVU) i to na najljepši mogući način: razdraganim i veselim smijehom dječice, koja su oslikavala glavni belomanastirski trg i mamila prolaznike za njihov štand.

A na štandu su se, pored šarenih balona i bombona, nalazili i promotivni materijali. Bila je to jedna šarena slika, kojoj nitko nije odolio, pogotovo ne djeca koja su se spontano priključivala i stvarala još veću gužvu, razveseljavala prolaznike i mamila im osmijehe na licu. Među sretnima bila je i "Oazina" aktivistica Ana s unukom. Bravo, eto koliko nam malo treba za dobru zabavu.

Pročitano 1016 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok