MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 25. 04. 2014.

Belomanastirske ptice dobile su – hranilice

Akcija Savjeta mladih Grada Belog ManastiraAkcija Savjeta mladih Grada Belog Manastira(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U petak, 25. IV. 2014. godine, u isto vrijeme dok se u Belom Manastiru održavala ekološka akcija Zelena čistka, u Društvenom centru okupili su se predstavnici Savjeta mladih Grada Belog Manastira i članice udruge "Skok-klub – športska rekreacija i ples" da bi, s "Oazinom" kreativkom Anom Jeličić, napunili zrnevljem hranilice za ptice, koje su izrađene na jednoj od prethodnih "Oazinih" likovno-kreativnih radionica.

Hranu za ptice nabavio je Grad Beli Manastir, a članovi Savjeta i "skokice" postavili su hranilice po belomanastirskim parkovima, ali i u dvorišta Dječjeg vrtića Cvrčak, "Dr. Franjo Tuđman", Doma za starije i nemoćne te poduzeća Vojtek d.o.o.

Predsjednik Savjeta Robert Kožić kaže da je cilj akcije osvijestiti građane kako je važno brinuti se i o slobodnim životinjama pa su u tu svrhu donirane vrećice s hranom svim ustanovama gdje su postavljene hranilice, a zadužene su i pojedine osobe koje će hranilice pregledavati i puniti hranom.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok