MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 22. 02. 2014.

Tko posjećuje "Oazinu" web-stranicu? (4)

'Top-10' popis zemalja prema broju posjetitelja'Top-10' popis zemalja prema broju posjetiteljaOd početka ove godine pa do zaključno 21. II. 2014. "Oazina" web-stranica zabilježila je ukupno 5.063 jedinstvena posjetitelja, od toga 2.773 u prvom mjesecu (što je povećanje od 14.78 % u odnosu na prosinac). Pojam jedinstveni posjetitelji označava da se posjeti s iste internetske adrese u istom danu broje kao jedan posjetitelj.

Zanimljiv je podatak da su na našu web-stranicu posjetitelji stizali iz čak 51 zemlje, koje su na donjoj karti svijeta označene plavom bojom. Najviše ih je, naravno, iz Hrvatske, a spisak "top-deset" vidi se u gornjoj tabeli.

Na 'Oazinu' web-stranicu dolaze posjetitelji iz svih krajeva svijetaNa 'Oazinu' web-stranicu dolaze posjetitelji iz svih krajeva svijeta

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok