MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 12. 2013.

Volonterske nagrade Jeleni Petrović i Željani Laketa

Jelena Petrović i Željana Laketa (u sredini)Jelena Petrović i Željana Laketa (u sredini)Volonterske nagrade Volonterskog centra Osijek ove su godine – za volonterski angažman pojedinca, pored ostalih dobitnika – primile i dvije Belomanastirke: Jelena Petrović i Željana Laketa.

U obrazloženju se kaže da su te dvije mlade, nesebične žene pune energije i ideja koje zajednički provode i osmišljavaju te s velikom ljubavi pomažu djelovanje belomanastirske Udruge roditelja i djece "Pčelice". Njihov angažman usmjeren je na organiziranje i održavanje različitih manifestacija i aktivnosti za djecu te kreativnih i edukativnih radionica, uz njegovanje srpskog jezika, kulture i tradicije te stvaranje ugodnog okruženja u kojem podučavaju o toleranciji, strpljenju, nesebičnosti i poštivanju različitosti.

Pročitano 1793 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok