MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 08. 2013.

Bilo kuda – OAZA svuda (II)

Ulaz u Robnu kuću Oaza u češkom gradu TržebičuUlaz u Robnu kuću Oaza u češkom gradu TržebičuU češkom gradu Třebíču (čitaj: Tržebič), koji ima oko 38.000 stanovnika i koji se nalazi 65 km zapadno od Brna, postoji Obchodní dům Oáza (Robna kuća Oaza), u okviru koje posluje i Zlatnictví Oaza (Zlatara Oaza), u kojoj se vrši i "výkup zlata a stříbra" (otkup zlata i srebra). Kad je to vidjela "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, nije mogla a da se ne slika pred imenjakinjama naše Mirovne grupe Oaza.

Inače, povijesno središte grada Třebíča s obje strane rijeke Jihlave godine 1990. proglašeno je zaštićenom baštinom, a njegova Židovska četvrt i romanička Bazilika sv. Prokopija upisane su 2003. godine na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Evropi.

Zlatara Oaza u češkom gradu TržebičuZlatara Oaza u češkom gradu Tržebiču

Robna kuća Oaza u TržebičuRobna kuća Oaza u Tržebiču

Pročitano 2619 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok