MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 21. 07. 2013.

Nastavak rekonstrukcije Trga slobode

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Beli Manastir - Trg slobodeBeli Manastir - Trg slobodeBelomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš nedavno je u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU potpisao ugovor o nastavku rekonstrukcije Trga slobode, koja je započeta još 2009. godine i to tik pred lokalne izbore. Ugovor je potpisan na 5.800.000 kuna, čemu će Grad Beli Manastir iz svojih sredstava dodati još oko 1.500.000 kuna. U rekonstrukciju Trga dosad je uloženo oko 10.000.000 kuna, a druga faza obuhvatit će prostor od ulica Imre Nagya i Vladimira Nazora do mjesta gdje su radovi stali (ispred zgrade "Borovo").

Gradonačelnik Doboš kaže da se sada radi drugi dio, odnosno južna strana Trga slobode, koji će prema planu imati više zelenila od sjevernog dijela, a dovršetak radova očekuje se krajem ožujka 2014. godine. Jedino je šteta što plan rekonstrukcije podrazumijeva uništavanje sveg dosadašnjeg zelenila, uključujući i drveće.

Pročitano 2129 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok