MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 06. 2013.

Dostava besplatnih toplih obroka (V/2013)

Topli obrok s bananom kao prilogomTopli obrok s bananom kao prilogomI u petom mjesecu 2013. godine, na zadovoljstvo naših korisnika, nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka. Kao što smo već u prethodnim izvještavanjima rekli, korisnici toplih obroka su naši najpotrebitiji sugrađani. Ima ih veliki broj, no samo 40 osoba može ući u "Oazin" program jer smo, nažalost, ograničeni financijskim sredstvima, koja stižu od Ministarstva socijalne politike i mladih, kao i od Grada Belog Manastira.

Listu korisnika sastavljamo u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, a lista je promjenjiva. Recimo, ovaj mjesec jedan je naš korisnik, nažalost, preminuo pa je njegov obrok ustupljen prvome s dodatne liste. I tako, iz dana u dan, obroci pripremljeni u kuhinji Crvenog križa Osijek, preko našeg dostavljača, stižu na kućne adrese naših korisnika. Izmjenjuju se jelonoše, prazne i čiste za pune, iz kojih se širi fini miris ukusne hrane. Do sljedećeg javljanja, svima u slast!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok