MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 04. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Donka Dvornić i Jelena Opačić-Matijević (lijevo)Donka Dvornić i Jelena Opačić-Matijević (lijevo)Već nekoliko godina, svakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na radionicama bude između 10 i 15 korisnica.

Tokom četvrtog mjeseca 2014. godine održane su četiri likovno-kreativne radionice ponedjeljkom. Na dvije radionice korisnice su radile nešto novo, jednostavno, lijepo i praktično: narukvice i ogrlice od mašni i perlica. Na preostale dvije izrađivale su cvjetiće, dijelove za nakit, kuglice, pečurke ili tko se već čega sjetio od slanog tijesta. Recept za takav rad pokazala im je korisnica i "Oazina" članica Donka Dvornić. Ona je zamijesila tijesto od brašna, soli i vode, a takav "materijal" podatan je za obradu i rad. Nakon sušenja, radovi su obojani i lakirani, tako da se bez problema mogu koristiti i nositi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok