MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 04. 2013.

Izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza

Dosadašnja predsjednica, radno predsjedništvo i zapisničarkaDosadašnja predsjednica, radno predsjedništvo i zapisničarkaU utorak, 23. IV. 2013. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza, kojoj je prisustvovalo 25 od 27 članova.

Kao gosti na skupštini su bili belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš, njegov zamjenik Predrag Stojanović, zapovjednik DVD-a Beli Manastir Josip Molnar, voditeljica belomanastirske ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Nada Šinko i novinar Rajko Cicak.

 Nakon usvajanja godišnjeg narativnog i financijskog izvještaja za 2012. godinu, razrješenja dosadašnje predsjednice, Upravnog i Nadzornog odbora, usvojen je novi Statut Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, prilagođen aktualnoj zakonskoj regulativi, te Poslovnik o izboru tijela upravljanja i radu Skupštine Mirovne grupe Oaza Beli Manastir.

Članovi 'Oaze' i gosti na izbornoj sjednici SkupštineČlanovi 'Oaze' i gosti na izbornoj sjednici Skupštine

Potom je uslijedio izbor novih tijela upravljanja. Za predsjednika Skupštine Mirovne grupe Oaza izabran je pravnik Milenko Stanić iz Belog Manastira, zaposlen u osječkom Centru za mir, nenasilje i ljudska prava, za direktoricu Mirovne grupe Oaza izabrana je Vesna Nedić, dosadašnja "Oazina" predsjednica i projekt-koordinatorica. Predsjednik Skupštine ujedno je i predsjedavajuću Upravnog odbora, a za još četiri članice UO izabrane su Gordana Čiča, dr. med. Miroslava Kralj, Jasna Petrović i Sofija Petrović.

Na koncu sjednice, novoizabrana direktorica u kratkim je smjernicama upoznala članstvo s radom "Oaze" u nastupajućem periodu. Nakon pojašnjenja i kratke rasprave, Skupština je usvojila te smjernice. Prigodnim riječima Skupštini su se obratili gradonačelnik Doboš i njegov zamjenik Stojanović, a Josip Molnar, zapovjednik DVD-a Beli Manastir, uručio je novoizabranom predsjedniku i direktorici prigodne poklone. Time je izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza završena. Uslijedila je zakuska i druženje članova "Oaze" i gostiju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok