MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 03. 2013.

Tomislav Vrbanić, "Oazin" suradnik za rad s mladima

Oduševljen sam onim što radimo u 'Oazi'Oduševljen sam onim što radimo u 'Oazi'Od 21. I. 2013. godine u "Oazinom" internet-klubu kao suradnik za rad s mladima, a preko mjere zapošljavanja javni radovi, zaposlen je na period od tri mjeseca Tomislav Vrbanić iz Belog Manastira. Evo što on kaže o sebi i svom dosadašnjem radu:

- Imam 29 godina. Završio sam ekonomsku školu u Belom Manastiru još 2002. godine i nikako ne uspijevam naći zaposlenje.

Moj prvi kontakt s Mirovnom grupom Oaza bio je 2008. godine. Smatram da je to jedinstvena organizacija koja promovira kulturu mira i nenasilja bez obzira na etničke, religijske, kulturne i socijalne razlike. Osim toga, ona organizira i provodi različite edukativne i kreativne radionice te različite socijalne i društvene projekte i programe kako bi se kod djece i mladih, ali i kod odraslih i starih osoba, potaknula svijest o tome da svi skupa možemo učiniti mnogo toga da nam svima bilo bolje i da pozitivno utječemo na okolinu oko nas.

Pošto sam i sam društvena osoba i pošto želim biti društveno aktivan, brzo sam se uklopio, a već sljedeće, 2009. godine u "Oazi" sam pohađao osnovnu i višu informatičku obuku.

Zahvaljujući javnim radovima, u "Oazi" radim od siječnja ove godine. Oduševljen sam svim "Oazinim" zaposlenicima, kao i onim što ovdje radimo. Ja dežuram u "Oazinom" internet-klubu, družim se s mladim ljudima, pomažem im u korištenju "Oazinih" kompjutera i u pristupu internetu, na usluzi sam ako im što zatreba oko pisanja školskih zadataka, referata ili eseja, dajem im prijedloge i ideje i učim zajedno s njima. Sudjelovao sam i u "Oazinim" humanitarnim i drugim akcijama, a spreman sam uključiti se i u sve druge poslove koji se od mene zatraže.

Pročitano 2046 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok