MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 31. 12. 2012.

Posljednji dan u godini…

Stela sređuje blagajnu za 12. mjesecStela sređuje blagajnu za 12. mjesecStigao nam je i kraj ove, 2012. godine. Neki projekti su završeni, neki još traju, rezultati se sumiraju, pripremaju se narativna i financijska izvještavanja. Zato je posljednji dan u godini, ponedjeljak (31. XII.) u "Oazinim" prostorijama protekao veoma živo.

U osam sati ujutro održan je sastanak planiran kao "kratki" (a ispao je duži) "Oazinih" aktivistica Ane, Dubravke, Jelene, Stele i Vesne. Dogovoreno je kako će se dalje raditi, utvrđeno je koje nas aktivnosti čekaju u novoj godini, preciziran raspored rada u "Oazinom" uredu, napravljen okvirni raspored obilaženja starih i nemoćnih osoba, sumirani rezultati nekih aktivnosti…

 

Dubravka kopira ugovoreDubravka kopira ugovoreNakon sastanka Ana je otišla da piše izvještaje koji su potrebni za projekt "Važno je imati podršku", Dubravka je kopirala "hrpu" ugovora zaposlenika na programu "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira" potrebnih za izvještavanje tog programa, Stela je završavala blagajnu za XII. mjesec, Jelena je kopirala račune za projekt "Povezani – za veze bez nasilja", a projekt-koordinatorica Vesna davala je upute tko što treba najhitnije uraditi. Ona je već ranije pripremila narativne i financijske izvještaje za tri projekta koja se završavaju u 2012. godini, za koje je i trebalo kopirati račune i dokumente. Kraj godine je pa će "Oazina" projekt-koordinatorica iskoristiti prve dane 2013. (pa i samu Novu godinu) da pripremi konačan financijski i narativni izvještaj za sve aktivnosti iz 2012. godine i, naravno, da pripremi sve prateće dokumente za 2013.

Vesna sređuje izvještajeVesna sređuje izvještaje

Jelena ispisuje izlazne računeJelena ispisuje izlazne račune

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok