MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 15. 12. 2012.

Rekreativne radionice za žene (XI/2012)

Vježbe za kralježnicuVježbe za kralježnicuU mjesecu studenom 2012. godine rekreativne radionice za žene održavane su na pet lokacija u Baranji: u Batini, Belom Manastiru, Duboševici, Kozarcu i Popovcu. Radionice su bile dio projekta "Važno je imati podršku", koji su u partnerstvu provodili Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financirala ga je Europska Unija. Mjesec studeni bio je posljednji mjesec održavanja rekreativnih radionica za žene.

Na radionicama su se radile vježbe za kralješnicu, zumba-fitness i aerobik. Posebno zanimanje pokazale su korisnice u Duboševici, dok se u Kozarcu interes smanjio. Radionice su vodile trenerice Gimnastičkog društva Beli Manastir Evica Čutoraš i Danijela Mihaljec.

Pročitano 1935 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok