MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 12. 11. 2012.

Proslavljena dodjela Povelje Grada

Dobro raspoloženje povodom dodjele Povelje GradaDobro raspoloženje povodom dodjele Povelje GradaNakon što je u ponedjeljak, 12. XI. 2012. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, Laura Blagus Tenjeri, voditeljica Poduzetničkog centra Beli Manastir, završila prezentaciju natječaja za nagrađivanje najboljih poduzetničkih ideja u 2012. godini na području Osječko-baranjske županije, okupljene "Oazine" članice i korisnice nisu se razilazile. Iako je to bio termin za kreativnu radionicu za žene, nisu se odvijale ni aktivnosti uobičajene za takve radionice. Na "programu" je bilo nešto drugo.

Naime, Ljubica Buha, dugogodišnja članica "Oaze" i vjerna korisnica "Oazinih" kreativnih radionica, pripremila je malo osvježenje za sve (kiflice, raznovrsne kolače i sokove), a "Oaza" je osigurala pladanj suhomesnatih proizvoda, sireva i maslina. Razlog za slavlje bila je dodjela Povelje Grada Belog Manastira Mirovnoj grupi Oaza. Trebalo je to obilježiti, a kako drugačije nego uz jelo, piće, druženje i dobro raspoloženje.

 

Korisnice su na taj način "Oazi" čestitale na dobivenoj povelji. Smatraju da je "Oaza" to i zaslužila jer već godinama uspijeva uraditi "svašta pozitivnog" za zajednicu. Mnogima je dosad pomogla u stjecanju novih znanja i u kvalitetnom provođenju slobodnog vremena (i to besplatno), a da i ne spominjemo direktnu pomoć onima kojima ona najviše treba (starim i nemoćnim osobama). "Oaza" zahvaljuje na čestitkama, pohvalama i organizaciji slavlja. Također se nada da će i sljedećih godina biti druženja s korisnicama uz raznovrsne aktivnosti.

Pročitano 1368 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok