MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 11. 11. 2012.

Povelja Grada Belog Manastira – Streljačkoj udruzi "Mars"

Predsjednik Davor Krušelj prima Povelju GradaPredsjednik Davor Krušelj prima Povelju GradaStreljačka udruga "Mars" Beli Manastir u svom desetogodišnjem postojanju okuplja djecu i mlade u olimpijskom sportu streljaštvu, a u nekoliko posljednjih godina ostvaruje hvale vrijedne rezultate kako na državnim, tako i na međunarodnim natjecanjima. Ta udruga je proglašena za najbolji sportski kolektiv u 2011. godini u Baranji.

Već nekoliko godina Udruga organizira i međunarodni "Turnir Svetog Martina" u povodu Dana Grada Belog Manastira, koji je prerastao u turnir na koji dolaze ponajbolji europski i svjetski strijelci.

Zasluge za takve rezultate zasigurno pripadaju vodstvu Udruge, koje svojim volonterskim radom daje primjer mlađima, ali ponajviše djeci koja svojim rezultatima pronose ime Belog Manastira. Stoga Gradsko vijeće Grada Belog Manastira dodjeljuje Povelju Grada Streljačkoj udruzi "Mars" Beli Manastir.

(Iz obrazloženja Gradskog vijeća;
opširniji članak vidjeti ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok