MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 11. 2012.

Rekreativne radionice za žene (X/2012)

vježbe za kralješnicu, tai-bo, pilates...vježbe za kralješnicu, tai-bo, pilates...Od 1. listopada 2012. godine nastavljene su rekreativne radionice za žene na pet lokacija u Baranji: u Belom Manastiru, Kozarcu, Novom Bezdanu i Popovcu, a započele su i u Batini. Radionice su dio projekta "Važno je imati podršku", koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira ga Europska Unija.

Na radionicama su se radile vježbe za kralješnicu, tai-bo i zumba-fitness. U Batini se započelo s osnovnim vježbama razgibavanja, istezanja i jačanja trbušnih mišića. U Belom Manastiru korisnice su pokazale velik interes za vježbe kralješnicu, a u Batini za pilates. Za mjesec studeni planirano je pokretanje rekreativnih radionica s osnovnim vježbama i u Karancu. Radionice su vodile trenerice Gimnastičkog društva Beli Manastir Evica Čutoraš i Danijela Mihaljec.

Pročitano 2176 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok