MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 31. 10. 2012.

Završeno anketiranje srednjoškolaca o volontiranju

Srednjoškolci ispunjavaju anketne upitnikeSrednjoškolci ispunjavaju anketne upitnikeMirovna grupa Oaza, u suradnji s Gimnazijom Beli Manastir i Drugom srednjom školom, organizirala je anketiranje baranjskih srednjoškolaca na temu volontiranja. To je jedna od aktivnosti projekta "Naučimo volontirati", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Anketiranje je, uz odobrenje ravnatelja obiju škola, otpočelo 17. X., a završilo se 30. X. 2012. godine. Provedeno je u svim razrednim odjelima uz prisutnost razrednika. Obje škole zajedno imaju preko 550 učenika.

"Oazine" aktivistice Ana Jeličić i Dubravka Simendić preuzele su ispunjene anketne upitnike 31. listopada, a nakon toga izvršit će se statistička obrada. Suradnja s ravnateljima škola Veljkom Frankom i Blaženkom Kalčić bila je veoma uspješna i upućuje na nastavak.

Sa zanimanjem očekujemo da vidimo kakvi će biti odgovori na pojedina pitanja o volontiranju. Rezultate možemo očekivati sredinom studenog.

Ravnatelj Gimnazije Veljko FrankRavnatelj Gimnazije Veljko Frank Ravnateljica II. srednje škola Blaženka KalčićRavnateljica II. srednje škola Blaženka Kalčić

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok