MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 28. 10. 2012.

Baranjci na Beogradskom sajmu knjiga

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)


57. Međunarodni beogradski sajam knjiga57. Međunarodni beogradski sajam knjigaPosljednjeg dana održavanja, u nedjelju, 28. X. 2012. godine, Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru i belomanastirski pododbor Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta" organizirali su besplatno putovanje s dva autobusa na 57. Međunarodni beogradski sajam knjiga.

Putovanje je bilo organizirano za 95 belomanastirskih učenika i njihovih nastavnika, članova SKUD-a "Jovan Lazić", članova pododbora "Prosvjete" te drugih zainteresiranih građana, među kojima je bilo i troje "Oazinih" zaposlenika te šestero članova porodica "Oazinih" zaposlenika.

Ovaj put nije bilo predviđeno nikakvo razgledanje Beograda pa su putnici mogli sedam sati obilaziti nepregledne štandove prepune knjiga u nekoliko hala Beogradskog sajma. Nekima je to bilo mnogo, nekima malo, ali izgleda da je većina bila zadovoljna i da se rijetko tko kući vratio praznih ruku.Roman 'Justinin đerdan' na štandu 'Prosvjete'Roman 'Justinin đerdan' na štandu 'Prosvjete'

Na štandu SKD-a "Prosvjeta", uz brojna druga izdanja, bile su i knjige o kojima smo pisali na ovoj web-stranici: "Rječnik, govor i običaji voćinskog kraja koji nestaju" i "Justinin đerdan".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok