MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 10. 2012.

Rad gerontomajstora Radeta Jankovića (IX/2012)

Vješte ruke sve mogu popravitiVješte ruke sve mogu popraviti"Oazin" gerontomajstor Radivoj – Rade Janković zaposlen je preko javnih radova u razdoblju od 8. do 10. mjeseca 2012. godine. Zadatak mu je da obilazi stare osobe – "Oazine" korisnike – u Belom Manastiru te u prigradskim naseljima Branjinom Vrhu i Šećerani i obavlja sitne popravke i poslove u kući.

Srijedom redovito prisustvuje sastancima "Oazinog" gerontotima, na kojima dodatno saznaje za potrebe starih osoba, a svakodnevno vodi evidenciju onoga što je uradio. Učestvovao je i u volonterskoj akciji čišćenja Šećeranskog jezera.

U mjesecu septembru 2012. godine odradio je npr. sljedeće poslove: blindiranje slavine, čišćenje odvoda u kupatilima i kuhinji, košenje trave, kupovina dijelova za kuhinjske elemente, mijenjanje sijalica, popravak električnih instalacija, popravak grla žarulje, popravak prekidača, popravak rasvjete, popravak slavina u kuhinji i kupatilu, popravak ulaznih vrata, popravak vrata na peći za loženje, popravak WC-daske, pregled brava u stanu, pregled ventila u kupatilu, skidanje metalne kapije te šmirglanje, farbanje i ponovno montiranje kapije, šišanje živice, zamjena lustera, zamjena nosača vrata na kuhinjskim elementima, zamjena vodokotlića…

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok