MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 09. 2012.

Umjetnička prezentacija "Baranjke na daskama koje život znače"

Ivana Petković i Daniela Taslidžić HermanIvana Petković i Daniela Taslidžić Herman(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kao što je bilo i najavljeno, u utorak, 11. IX. 2012. godine, s početkom u 19 sati, u komornom ambijentu zajedničkog prostora belomanastirskog Društvenog centra održana je umjetnička prezentacija pod nazivom "Baranjke na daskama koje život znače".

Prezentacija je bila jedna od aktivnosti projekta "Važno je imati podršku", kojega financira Europska Unija. Tom aktivnošću obilježen je Svjetski dan pismenosti.

 

Gluma nadohvat rukeGluma nadohvat ruke

Prezentaciju su otvorile Vesna Nedić, predsjednica Mirovne grupe Oaza, i Jasna Petrović, koordinatorica Udruženja "Baranja" iz Bilja i voditeljica projekta, a program prezentacije vodila je Daniela Taslidžić Herman, predsjednica Gradskog kazališta Beli Manastir.
Uz Danielu Taslidžić Herman, u prezentaciji su učestvovale glumice Gradskog kazališta Jelena Nikolić, Ivana Petković i Anamarija Embreuš. Jelena i Anamarija su – tik pred publikom – izvele odlomke iz kazališnih predstava, a Ivana je govorila o tome zašto voli glumu i kazalište. Iz publike se u program neočekivano uključila nekadašnja amaterska glumica Milka Nikić, koja je evocirala svoje uspomene na neka davno minula vremena, a prezentacija je završena pitanjima iz publike i malom zakuskom.

Anamarija EmbreušAnamarija Embreuš Jelena NikolicJelena Nikolic

Pročitano 2835 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok