MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 08. 09. 2012.

Najava umjetničke prezentacije u Društvenom centru

Baranjske glumice u predstavi 'U Malom raju'Baranjske glumice u predstavi 'U Malom raju'U utorak, 11. IX. 2012. godine, s početkom u 19 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra (Ulica J. Antala 3) održat će se umjetnička prezentacija pod nazivom "Baranjke na daskama koje život znače". Prezentacija je jedna od aktivnosti projekta "Važno je imati podršku", kojega financira Europska Unija.

Prezentaciju će otvoriti Vesna Nedić, predsjednica Mirovne grupe Oaza, te Jasna Petrović, koordinatorica Udruženja "Baranja" iz Bilja i voditeljica projekta, koja će predstaviti projekt "Važno je imati podršku". Program prezentacije vodit će Daniela Taslidžić Herman, predsjednica Gradskog kazališta Beli Manastir.

Ideja organizatora prezentacije je da se – nakon izložbe slika "Baranjske bisernice " (ožujak 2011) i izložbe knjiga "Baranjske spisateljice " (rujan 2011) – javnosti predstavi i bogata povijest sudjelovanja Baranjki u kazališnom amaterizmu te suvremeni doprinos Baranjki radu Gradskog kazališta Beli Manastir.

Uz Danielu Taslidžić Herman, u prezentaciji će sudjelovati glumice Gradskog kazališta Jelena Nikolić, Ivana Petković i Anamarija Embreuš (koje će izvesti odlomke iz kazališnih predstava i govoriti o tome zašto vole glumu i kazalište) te Ilonka Rupar, koja će govoriti o glumi i baranjskom kazalištu u ranijim godinama te o nagradi Hrvatskog sabora kulture.

Veselimo se Vašem dolasku! Ulaz je slobodan!

Pročitano 1914 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok