MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 19. 08. 2012.

Održana humanitarna akcija za pomoć Biljani Smolčić

Takmičari u skovima u voduTakmičari u skovima u voduKao što je bilo i najavljeno, u nedjelju (19. VIII. 2012. godine), na inicijativu udruge Skok-klub – športska rekreacija i ples, održana je humanitarna akcija "Sportom i plesom pomažemo Biljani Smolčić" kako bi se skupio novac za njenu tešku operaciju tumora na mozgu, koja će se obaviti u Njemačkoj. Humanitarnu akciju je podržala i Mirovna grupa Oaza.

Na SRC-u "Bazeni" u Belom Manastiru održane su "Igre na vodi" u organizaciji Društva "Naša djeca" i P.G.D.I.-ja. U sedam zanimljivih igara sudjelovanje je stotinjak najmlađih Belomanastiraca. Potom je, u organizaciji Gimnastičkog društva Beli Manastir, održano takmičenje u skokovima u vodu. Najbolji takmičari nagrađeni su prigodnim nagradama. Na "Bazenima" su bile postavljene kutije za dobrovoljne priloge namijenjene za liječenje Biljane Smolčić.

U prijepodnevnim satima plivački maratonac Zoran Banac preplivao je desetak kilometara dugi Topoljski dunavac. Na cilju su ga čekali članovi Motokluba "Beli Manastir", koji su također organizirali prikupljanje pomoći. Humanitarne akcije se nastavljaju pa će, u organizaciji Malonogometnog kluba "Beli Manastir", na rukometnom igralištu Gradskog stadiona u petak (24. VIII. 2012) biti održan malonogometni turnir, na kome će sudjelovati 12 ekipa. Istovremeno, baranjski ugostitelji kuhat će grah, koji će se prodavati za 10 kuna po porciji. Ulaznice će biti naplaćivane po 5 kuna, a prihod od prodaje ulaznica, graha i pića također je namijenjen za liječenje Biljane Smolčić.

Nije to baš tako strašno...Nije to baš tako strašno...... samo skočiš i buć u vodu... samo skočiš i buć u vodu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok