MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 03. 2012.

Sjednica "Oazine" Skupštine

 

Redovna izvještajna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza
Radno predsjedništvo...

U srijedu, 13. III. 2012. godine održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza Beli Manastir u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru s početkom u 18 sati. Od ukupno 37 članova, sjednici je prisustvovao 21 član te je bio zadovoljen kvorum. Sjednici je prisustvovalo još šest osoba korisnika i korisnica s "Oazinih" radionica. Predsjednica "Oaze" i projekt-koordinatorica Vesnu Nedićpodnijela je narativni i financijski izvještaj o radu u 2011. godini.

U narativnom izvještaju obuhvaćena su sva programska područja kojima se "Oaza" bavi, spomenuti svi napisani i odobreni projekti u 2011, projekti koji su preneseni iz prethodne godine, svi donatori, broj korisnika po projektima i sveukupan broj direktnih i indirektnih korisnika, zatim "Oazini" partneri, zastupljenost "Oaze" u medijima, sadržaj "Oazine" web-stranice te rad "Oazinog" volonterskog centra.

 

Redovna izvještajna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza
... i članice Oaze i poneki član

Financijski izvještajobuhvatio je prihode i rashode u 2011. godini raščlanjene po projektima i po donatorima te sveukupne i pojedinačne indirektne i direktne troškove, kao i broj zaposlenih. Elementi financijskog izvještaja zorno su i projekcijski prikazani odgovarajućim grafikonima radi lakšeg praćenja izlaganja. Skupština je narativni i financijski izvještaj o radu usvojila jednoglasno, bez dopuna. Jednoglasno je usvojen i plan rada za 2012. godinu.

Na koncu su se članice "Oaze" zanimale hoće li biti još projekata za žene koji bi uključivali i putovanja, a bilo je riječi i o zapošljavanju na bazi javnih radova, u koje se "Oaza" uspješno uključila. Nakon završetka sjednice, za prisutne članove i goste priređena je prigodna zakuska s druženjem.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok