MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 12. 11. 2011.

Sportska događanja u povodu Dan Grada Belog Manastira

Boćalište Langova bara
Turnir u boćanju na Langovoj bari

Ove se godine Dan Grada Belog Manastira (11. XI.) obilježava i raznim sportskim događanjima. U subotu, 12. XI. 2011. godine, u prijepodnevnim satima, održan je turnir u boćanju u organizaciji belomanastirskog Boćarskog kluba "Vid". Istovremeno u Nastavno-sportskoj dvorani održan je Šahovski memorijalni turnir "Prof. Antun Bubalović" u organizaciji Šahovskog kluba Beli Manastir.

Na istom mjestu, u Nastavno-sportskoj dvorani, započeo je i 5. Međunarodni turnir u streljaštvu "Sveti Martin 2011", koji se nastavlja i u nedjelju (13. XI.) i koji je organizirala belomanastirska Streljačka udruga "Mars". 140 mladih strijelaca, juniora i seniora, nadmeće se u disciplinama zračna puška i pištolj za nagrade koje se kreću od 200 do 500 eura u seniorskoj te od 50 do 200 eura u juniorskoj konkurenciji.
Za nedjelju, 20. XI. 2011. najavljen je 4. Otvoreni stolnoteniski turnir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok