MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 06. 2011.

Anketiranje u Valpovu za projekt "Može i bolje"

Anketiranje u Valpovu
'Oazina' anketarka u Općinskom sudu u Valpovu

Mirovna grupa Oaza kao partner Udruge žena Romkinja "Romsko srce", a za potrebe projekta "Može i bolje", vrši istraživanje o obrazovanju i političkoj participaciji Roma u Osječko-baranjskoj županiji. U utorak, 14. VI. 2011. godine, "Oazine" aktivistice Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijantim su povodom posjetile neke ustanove u Valpovu i popunile anketne listove o razlozima zašto romska djeca napuštaju školu i prekidaju osnovno školovanje i tome što rade državne institucije, budući da je osnovno školovanje obavezno.

U Prekršajnom sudu u Valpovu anketirana je predsjednica suda Mira Stakić, u Općinskom sudu u Valpovu predsjednik suda Zdravko Mamić, a u Gradu Valpovu Vlado Čamagajevac, stručni referent za poslove mjesne samouprave u Upravnom odjelu za gospodarstvo i društvene djelatnosti. Dogovoreno intervjuiranje prošlo je bez bilo kakvih problema, a svi valpovački dužnosnici poštovali su dogovoreno vrijeme i bili izuzetno susretljivi i korektni.

Pročitano 2221 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok