MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 10 Svibnja 2022

Posjet Gradu PakracuPosjet Gradu Pakracu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Utorak, 10.5.2022. godine, treći dan stručnog putovanja u Pakrac, počeo je posjetom Uredu za društvene djelatnosti Grada Pakraca gdje je ekipu iz "Oaze" i "Delfina" primio Marijan Širac, pročelnik tog ureda. Razgovor je bio o suradnji ovog Ureda s udrugama u Pakracu, kakva je suradnja i što se radi.

Utorak, 10. 05. 2022.

Svaki korak se broji

Povodom obilježavanja Svjetskog dana multiple skleroze, koji se obilježava 30.5., udruga oboljelih od multiple skleroze MS TIM HRVATSKA organizira akciju "MS walk – Svaki korak se broji".

Akcija će se održati u gradovima diljem Hrvatske, a nama najbliže bit će u Osijeku u nedjelju, 29.5. Okupljanje će biti u 17.45 sati kod kompe, odakle onda slijedi šetnja promenadom ili šetnicom s druge strane Drave.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok