MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 01 Listopada 2021

Ekopolicija na zadatkuEkopolicija na zadatkuU petak, 1. X. 2021. godine, s početkom u 17 sati, održala se još jedna, ovoga puta malo drugačija, ekološka radionica za djecu.

Ana je spakovala 23 paketićaAna je spakovala 23 paketićaZa Međunarodni dan starijih osoba, koji se obilježava 1. X., Mirovna grupa "Oaza", u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, svojim starijim korisnicima pripremila je i podijelila paketiće.

Završna konferencija održala se u Hotelu OsijekZavršna konferencija održala se u Hotelu OsijekU petak, 1. X. 2021. godine, od 11 do 14 sati održana je završna konferencija projekta "Podrška socijalnoj koheziji", financiranog od strane Europskog socijalnog fonda, a u sklopu programa "Zaželi" za ekonomsko osnaživanje i položaj žena na tržištu rada.

Štićenici Doma za starije i nemoćne osobe Beli ManastirŠtićenici Doma za starije i nemoćne osobe Beli ManastirMeđunarodni dan starijih osoba, od 1991. godine, obilježava se svake godine 1. X.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok