MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 09 Kolovoza 2017

Igra 'čovječe, ne ljuti se'Igra 'čovječe, ne ljuti se'U srijedu, 9. VIII. 2017. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", održano je druženje sa štićenicima toga Doma, a s ciljem da im se malo uljepša dan. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te tri volonterke: Aleksandra Cerin, Kristina Gubić i Margita Relić.

Pred Državnim arhivom u OsijekuPred Državnim arhivom u OsijekuU srijedu, 9. VIII. 2017. godine, "Oazin" aktivist Jovan Nedić posjetio je Državni arhiv u Osijeku (DAOS) za potrebe "Oazinog" projekta "Grad Beli Manastir u Baranjskom leksikonu". Arhiv se nalazi u Tvrđi, na adresi Kamila Firingera 1. Zainteresirani građani mogu se o ustrojstvo i radu DAOS-a informirati na ovoj web-stranici.

Tom prilikom "Oazin" aktivist uručio je knjižnici DAOS-a knjižice "S njive do akademije" (16 str.) i "Braća Kašanin : znameniti Baranjci" (28 str.), koje je "Oaza" izdala 2006. i 2007. godine u okviru Građanske inicijative Tribina "Braća Kašanin".

Subota, 12. VIII. 2017. godine, 16 satiSubota, 12. VIII. 2017. godine, 16 sati

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok