MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 10 Ožujka 2023
Petak, 10. 03. 2023.

"Oazina" dječja radionica

Neko je izradio jaja, a neko gnijezdaNeko je izradio jaja, a neko gnijezda(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Organizirana je i održana još jedna "Oazina'" dječja radionica. Otpočela je u 17 sati, u petak, 10.3.2023. godine. Ukrašavali su se baloni koji su na prošlotjednoj radionici obloženi novinskim papirom i prirodnim ljepilom od brašna i vode. Neki su odlučili probušiti i izvaditi balon da bi napravili gnijezdo, a neki su željeli jaja pa su zato ostavili balon i odmah krenuli na ukrašavanje.

Petak, 10. 03. 2023.

Radne posjete

Ana Jeličić, Blaženka Kalčić, Sandra KušenićAna Jeličić, Blaženka Kalčić, Sandra KušenićAktivnosti po projektu "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" odvijaju se prema planu i predviđenim rokovima.

Svi uključeni savjesno odrađuju svoje zadatke, bilo za računalom, bilo telefonskim razgovorima ili kao što su to u petak, 10.3.2023. godine, učinile "Oazine" zaposlenice,  Sandra i Ana koje su posjetile Gimnaziju Beli Manastir, Prvu srednju školu Beli Manastir, kao i Drugu srednju školu Beli Manastir.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok