MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 11 Rujna 2023

Ženska mreža HrvatskeŽenska mreža HrvatskeU ponedjeljak, 11.9.2023. godine, s početkom u 18 sati, održan je ad hoc sastanak Ženske mreže Hrvatske na temu nasilja nad ženama i GREVIO izvješća (GREVIO je grupa stručnjaka za djelovanje protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji koji djeluju u okviru evaluacijskog postupka provedbe odredbi Istambulske konvencije).

Volonterski rad bi trebalo više vrednovatiVolonterski rad bi trebalo više vrednovatiNa osnovu održanog okruglog stola, 15.6.2023. godine, na temu "Kako zainteresirati i poticati građane na volontiranje", gdje su predstavnici srednjih škola i nevladinih organizacija Baranje podijelili svoja iskustva volontiranju u svojim organizacijama, doneseni su rezultati o tome kako i na koji dan uključiti učenike, roditelje i ostale građane u volonterske akcije.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok