MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 06 Ožujka 2023
Ponedjeljak, 06. 03. 2023.

Održana radionica za udruge

Ispred 'Oaze' na radionici je sudjelovala Dragana BrnjevaracIspred 'Oaze' na radionici je sudjelovala Dragana BrnjevaracRadionica za prijavitelje na Javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga u 2023. godini održala se u ponedjeljak, 6.3.2023. godine. Otpočela je u 17 sati, u maloj vijećnici Grada Belog Manastira.

Radionicu je održao Voditelj pododjela za društvene djelatnosti Petar Tokić. Voditelj radionice uputio je predstavnike udruga u sve bitne detalje vezane uz prijavu na natječaj. Objasnio je postupak odobravanja sredstava za financiranje projekata i programa te proveo sudionike kroz sve faze. Na kraju je podsjetio prisutne na kalendar natječajnog postupka i odgovorio na sva pitanja sudionika.

Ponedjeljak, 06. 03. 2023.

Sastanak programskog tima

Ana, Vesna i SandraAna, Vesna i SandraU utorak, 6.3.2023. godine, održan je još jedan u nizu sastanaka "Oazinog" programskog tima po projektu "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje".

Sastanku, s početkom u 10 sati, prisustvovale su Sandra, Vesna i Ana koje su razgovarale o provedenim i nadolazećim aktivnostima vezanim uz spomenuti projekt, kao i drugim  aktuelnim temama.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok