MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 22 Ožujka 2023

"Oazine" aktivistice i ravnateljica Druge srednje škole Beli Manastir"Oazine" aktivistice i ravnateljica Druge srednje škole Beli ManastirDok se u srijedu, 22.3.2023. godine, po "Oazinom" projektu "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", održavala edukacija "Biti volonter", "Oazine" aktivistice Sandra Kušenić, Vesna Nedić i Ana Jeličić nastavile su s pripremama i dogovaranjima nadolazećih aktivnosti.

Edukacija se održala u Gimnaziji Beli Manastir...Edukacija se održala u Gimnaziji Beli Manastir...(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 22.3.2023. godine, održana je edukacija "Biti volonter" na kojoj su sudjelovali učenici belomanastirskih srednjih škola. Sudjelovalo je ukupno 12 učenika iz sve tri škole: Gimnazije Beli Manastir te Prve i Druge srednje škole Beli Manastir. Edukacija se održala u jednoj od učionica Gimnazije, a trajala je od 11 do 14 sati.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok